farmaciaEn el marc de les sessions formatives organitzades per la FEFAC, Federació Associació Farmàcies de Catalunya, el passat 31 de maig es va celebrar la sessió dedicada al Servei de Dietes Personalitzades a l’Oficina de Farmàcia.

Rocío Martín, lletrada de Bufete Escura, va realitzar la ponència, en la qual es va destacar el següent:

  • El Servei de Dietes Personalitzades, no es pot prestar a la pròpia Oficina de Farmàcies, en atenció a l’actual normativa.
  • La prestació de diferents serveis dins de l’Oficina de farmàcies, és un tema àmpliament controvertit, i que ha motivat moltes interpretacions diverses, inclòs diferents aplicacions en atenció a cada comunitat autònoma.
  • El fet cert és que la Normativa de Farmàcies, estableix en el seu 3 del Decret 168/1990 de 3 de juliol, que les úniques activitats que es poden prestar dins l’Oficina de  Farmàcia són, a part del propi servei de prestació farmacèutica, són: anàlisi clínic, òptica, acústica audiomètrica i ortopèdia major.

A la sessió, van assistir més de 80 farmacèutics, presidint la sessió el President de la FEFAC, Sr. Antoni Torres.

Bufete Escura, despatx d’advocats i economistes, disposa d’un equip especialitzat en oficines de farmàcia. Aquest integra les àrees Legal, Fiscal, Comptable, Consultoria, RRHH i Protecció de Dades.